Τα υλικά μας

Ελατήρια Pocket Springs

Ανεξάρτητα ελατήρια. Το κάθε ελατήριο βρίσκεται μέσα σε ειδικές θήκες οι οποίες είναι ενωμένες μεταξύ τους, προσφέροντας άριστη ανατομική στήριξη.

Ελατήρια Bonnell

Χαλύβδινα ελατήρια πάχους 2 και 2,4 χιλ κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου στο εργοστάσιο μας κάτω από ειδικές προδιαγραφές. Δίνουν την κατάλληλη ορθοπεδική στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Latex

Υλικό υποαλλεργικό μεγάλης ελαστικότητας με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Προέρχεται από ειδική επεξεργασία του φυσικού χυμού του τροπικού δέντρου Εβέα (καουτσουκόδεντρο). Προσφέρει απαλή στήριξη σε όλα τα σημεία επαφής.

Κοκκινοφοίνικας

Απόλυτο φυσικό υλικό, στην ουσία είναι οι ίνες που περιβάλλουν τη γνωστή σε όλους μας καρύδα. Μονωτικό υλικό μεγάλης αντοχής που αποβάλλει την υγρασία και εξασφαλίζει τον εξαερισμό, την θερμομόνωση και την ορθοπεδική συμπεριφορά του στρώματος.

Γιούτα

Είναι ένα είδος φυτικού σκληρού τάπητα φτιαγμένο από τις ίνες του φυτού Γιούτα. Πολύ ανθεκτικό υλικό που δίνει προστασία μεταξύ των ελατηρίων και των άλλων υλικών του στρώματος.

Μαλλί

Αγνό παρθένο μαλλί, φυσικό προϊόν που απωθεί την υγρασία και διατηρεί την θερμοκρασία του σώματος και προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον για τον ύπνο.

Βάτα σύμμεικτη

Κυρίως από βαμβακερές ίνες 100% βελονιασμένη, 2Kgr / m2 σε κάθε πλευρά του στρώματος. Διευκολύνει τον αερισμό και προσφέρει φυσική ελαστικότητα.

Βάτα

Λευκή βαμβακερή 100% βελονιασμένη 2Kgr / m2   σε κάθε πλευρά του στρώματος. Διευκολύνει τον αερισμό και προσφέρει ελαστικότητα.

Ύφασμα 100% βαμβακερό

250gr/m2 εξαιρετικής αίσθησης και αντοχής.

Ύφασμα ζακάρ

200gr/mποιοτικά ελεγμένο

Φερμουάρ